Het lekkerste abonnement van Nederland

By far het allerlekkerste abonnement van Nederland. Maandelijks de meest bijzondere chocolade die wereldwijd wordt gemaakt aan huis bezorgd. De chocolade wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd door dikwijls prijswinnende chocolatiers. Wij stellen elke maand een box samen met drie heerlijke repen met uitzonderlijke chocolade. Je kunt aangeven of je liever puur, melk of een mix daarvan hebt. Je kunt de chocotastingbox voor een keertje, een paar keer of als doorlopend abonnement bestellen. Bij een doorlopend abonnement ontvangen je 9x per jaar (maandelijks, muv december, juli/augustus) de tasting box thuis. Absoluut een feestje en verrassing; wat zou er nu voor lekkers in zitten? Enjoy your chocolate !

De kosten: De prijs van een box varieert van 19,95 (losse box) tot 16,95 (doorlopend abonnement) De prijzen zijn inclusief verzenden. Ook zijn er geen extra kosten voor een persoonlijke boodschap.
De bezorging: Probleemloos! De Chocotasting Box past door de brievenbus. Je hoeft voor ontvangst dus niet thuis te blijven.
Een persoonlijke boodschap: De Chocotasting box kan voorzien worden van een persoonlijke boodschap. Bijzondere chocolade met uitleg over de chocolatier en jouw persoonlijke boodschap. Geef tijdens het bestelproces je persoonlijke boodschap op.
De inhoud: Verrassing! Wat zit er in de komende Chocotasting Box ? We houden het graag spannend en vertellen je nog niet wat in de komende box zit. Om toch een indruk te hebben onderstaand een aantal repen uit een van de boxen van de afgelopen tijd.

Abonneer je

Deze maand in de tasting box

We gaan je natuurlijk niet vertellen wat er deze maand in de Tasting Box zit, want dat is een verrassing. Hieronder vind je wel de repen die afgelopen maanden zijn bezorgd.

Coco 60% earl grey & bergamot

Cacao: Colombia

Artisan chocolatier making small batch chocolate. Coco since 2004

Taza Chocolate Mexicano 50%

Taza-USA

Steengemalen chocolade. Grof van structuur, intens van smaak.

Prestat - Pink Everest

Prestat - London

Pure chocolade met vlokken Himalaya zout

Coco

Melkchocolade met hazelnoten en Isle of Skye Sea Salt

Georgia Ramon Schattenmilch

Romig en krachtig

Melkchocolade met 75% cacao en 25% melk

Blanxart - melkchocolade met hazelnoten

Blanxart - Barcelona

Melkchocolade met geroosterde hazelnoten

Ocean Creed Milk

Ocean Creed Milk 37% Cacao uit Dominicaanse Republiek

Coco White

High-quality delight met frambozen en vanilla.

Kacau 74% Lime ginger & black pepper

Kacau-Ecuador

Spectaculaire mix van de beste cacao met limoen, gember en peper