Fijnste abonnement ever: elke maand een verrassingschocoladepakket.

Elke maand de meest bijzondere chocolade die wereldwijd wordt gemaakt, aan huis bezorgd. De chocolade wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd door dikwijls prijswinnende chocolatiers. De ingrediënten voor de repen zijn van de hoogste kwaliteit. We beschikken over een uitgebreid netwerk met de beste chocolatiers ter wereld.

Ben je een echte chocoladeliefhebber ? Dan is de tasting box van Chocotasting perfect voor jou! Wij stellen elke maand een box samen met drie heerlijke repen uitzonderlijk goede chocola. Je kunt zelf aangeven of je liever puur, melk of een mix daarvan hebt. Elke maand ontvang je de tasting box thuis. Een klein feestje: wat zou er nu weer voor lekkers in zitten?

Een abonnement is er al vanaf 14,95 per maand en hoef je verder niets te doen, alleen maar wachten op het geklepper van de brievenbus. Chocotasting Box past door de brievenbus. Je hoeft voor ontvangst dus niet thuis te blijven.

Enjoy your chocolate!

Oh ja ....de Chocotasting Box leent zich er ook bij uitstek voor om iemand mee te verrassen. De feestelijke box kan voorzien worden van een persoonlijke boodschap van de gever. Succes gegarandeerd.

Ben je benieuwd naar de inhoud van de komende Chocotasting Box ? We houden het graag spannend en vertellen nog niet wat in de komende box zit. Om toch een indruk te hebben onderstaand een aantal repen uit een van de boxen van de afgelopen tijd.

Abonneer je

Deze maand in de tasting box

We gaan je natuurlijk niet vertellen wat er deze maand in de Tasting Boxes zit, want dat is een verrassing. Hieronder vind je wel de repen die afgelopen maand(en) zijn bezorgd. We kunnen ons voorstellen dat je hebt genoten van één van de onderstaande chocoladerepen. De meeste repen kun je eenvoudig bij ons nabestellen. Klik hier voor het contactformulier.

Blanxart Congo 82%

Blanxart - Barcelona

Cacao uit Congo vanuit het gebied rond "Mountains of the Moon”.

Blanxart Ghana 72%

Blanxart - Barcelona

Chocolade met een hoog percentage. Toch vrij milde smaak.

Blanxart Filipinas 71%

Blanxart - Barcelona

Een heerlijke biologische pure chocolade met 71% cacao.

Willie's Cacao - Milk of the Gods

Willie's Cacao - United Kingdom

Vol romige melkchocolade uit Venezuela

Willie's Cacao - Milk Chocolate Sea Salt

Willie's Cacao - United Kingdom

Pure chocolade uit Venezuela met zeezout vlokken uit Cornwall

Blanxart - melkchocolade met hazelnoten

Blanxart - Barcelona

Melkchocolade met geroosterde hazelnoten

Prestat - Pink Everest

Prestat - London

Pure chocolade met vlokken Himalaya zout

Fabously Creamy White

Prestat - London

Vol romige witte chocolade uit Londen

Prestat Milk Cinnamon

Prestat - London

Romige melkchocolade met een vleugje kaneel