PER 1.1.2020 IS CHOCOTASTING GESLOTEN. U KUNT GEEN BESTELLINGEN MEER PLAATSEN. WIJ HOPEN DAT U GENOTEN HEEFT VAN DE BIJZONDERE CHOCOLADES VAN OVER DE HELE WERELD. WIJ VONDEN HET LEUK EN HEBBEN HET MET PLEZIER GEDAAN.Het lekkerste abonnement van Nederland

De meest bijzondere chocolade die wereldwijd wordt gemaakt aan huis bezorgd.
De chocolade wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd door dikwijls prijswinnende chocolatiers.
Wij stellen elke maand een box samen met drie heerlijke repen met uitzonderlijke chocolade. Je kunt aangeven of je liever puur, melk of een mix daarvan hebt.
Je kunt de chocotastingbox als doorlopend abonnement bestellen. Bij een abonnement ontvangen je 9x per jaar (maandelijks, muv van de zomermaanden juni/juli/augustus) de tasting box thuis. Maar je kunt de box ook 1x, 3x of 6x bestellen. Voor jezelf of als cadootje, als je wilt met een persoonlijke boodschap.
De kosten: De prijs van een box varieert van 19,95 (losse box) tot 16,95 (doorlopend abonnement) De prijzen zijn inclusief verzenden. Ook zijn er geen extra kosten voor een persoonlijke boodschap.
De bezorging: Probleemloos! De Chocotasting Box past door de brievenbus. Je hoeft voor ontvangst dus niet thuis te blijven.
Een persoonlijke boodschap: De Chocotasting box kan voorzien worden van een persoonlijke boodschap. Bijzondere chocolade met uitleg over de chocolatier en jouw persoonlijke boodschap. Geef tijdens het bestelproces je persoonlijke boodschap op. Geen extra kosten.
De inhoud: Verrassing! Wat zit er in de komende Chocotasting Box ? We houden het graag spannend en vertellen je nog niet wat in de komende box zit. Om toch een indruk te hebben onderstaand een aantal repen uit een van de boxen van de afgelopen tijd.

Enjoy your chocolate !


Ons verhaal

Geniet van bijzondere chocolade van chocolatiers van over de hele wereld. Chocotasting is een verrassende chocotastingbox die je 9x per jaar (maandelijks muv december, juli en augustus) thuis gestuurd krijgt.In de box zitten 3 repen van ambachtelijke chocolatiers van over de hele wereld. Feestelijk verpakt met een korte beschrijving van de chocolatier. De chocotastingbox bevat topkwaliteit chocolade die je cadeau geeft aan jezelf of aan je liefste vriend/vriendin en familie. In de maandelijkse Chocotastingbox vind je in beknopte vorm het verhaal van de chocolade en dat van de chocolatier. Wij van Chocotasting doen onze uiterste best in onze zoektocht naar de beste chocolade. Als bedreven chocospotters zijn we gericht op iets nieuws, iets grensverleggend. Wij zijn er trots op in onze Chocotasting Box dikwijls chocolade te kunnen presenteren van chocolatiers van wereldniveau. Bij Chocotasting draait het om smaak, het verhaal en de verrassing van de box. Maar ook om de verfijndheid van de ingrediënten, en het vakmanschap waarmee de repen geproduceerd worden. Uiteraard staat het streven naar een zo eerlijk mogelijk aanbod hoog in ons vaandel.

Chocotasting presenteert iedere maand chocolade van andere chocolatiers. De kracht van ons concept zit in het naar voren brengen van high-end chocolade met een bijzonder verhaal. Dit verhaal zit in samengevatte vorm bijgesloten in onze Chocotasting Box. Op deze wijze brengen wij de chocolatier voor het voetlicht bij de ontvangers. Getuige onderstaande reviews valt de chocotastingbox in de smaak.

Reviews

"Fijnste abonnement ever: elke maand een verrassingschocoladepakket " Susan, Amsterdam.
"Geweldig initiatief. Elke maand de meest bijzondere chocolade die wereldwijd wordt gemaakt, aan huis bezorgd." Onno, Amsterdam.
"Heerlijke chocolade en telkens weer een verassing van smaak tot herkomst.""Faas, Maastricht.
"Het is elke maand weer een feestje als de doos door de brievenbus valt "
"Zo gezellig verpakt en steeds weet een verrassing wat er op de mat ligt!" Mirjam, Culemborg.
"Echt super leuk om jezelf te verwennen!" Saskia, Waddinxveen. Hartstikke bedankt voor de leuke services
"Slave to chocolate! Mind you, dit zijn geen saaie supermarktbars..
Alle vrouwen verzamelen! #beantobar #chocowithastory #craftmanship. Eline, Amsterdam
"Surprise! Vanavond een warm onthaal in mijn brievenbus. Zo wil ik altijd wel thuiskomen, met Chocotasting. " Emma, Arnhem.


Abonneer je

Deze maand in de tasting box

We gaan je natuurlijk niet vertellen wat er deze maand in de Tasting Box zit, want dat is een verrassing. Hieronder vind je wel de repen die afgelopen maanden zijn bezorgd.

Tibito From Colombia Botoga

Tibito betekend letterlijk: Stromende rivier

High-end Colombiaanse chocolade www.tibito.co

Craft chocolate from Sweden

The kind of chocolate that blows your mind

Geproduceerd in kleine batches, ragfijn van smaak. kakaobolaget.se

Chitra’m Craft Chocolates PUUR

combinatie van excellente kwaliteit en creativiteit

Topchocolatier Viswanathan (India) chitram craftchocolates.com

Tibito From Colombia Botoga

Tibito betekend letterlijk: Stromende rivier

High-end Colombiaanse chocolade www.tibito.co

Craft chocolate from Sweden

Chocolatiers Bergenkrans en Alveren

Kind of chocolate that blows your mind. kakaobolaget.se

Chitra’m Craft Chocolates India

chocolademaker Arun Viswanathan chitramcraftchocolates.com

Bekroond met diverse internationale chocolate awards

Tibito From Colombia Botoga

Tibito betekend letterlijk: Stromende rivier

High-end Colombiaanse chocolade www.tibito.co

Craft chocolate from Sweden

The kind of chocolate that blows your mind

Geproduceerd in kleine batches, ragfijn van smaak. kakaobolaget.se

Chitra’m Craft Chocolates PUUR

combinatie van excellente kwaliteit en creativiteit

Topchocolatier Viswanathan (India) chitram craftchocolates.com