Ons verhaal

Geniet van bijzondere chocolade van chocolatiers van over de hele wereld. Chocotasting is een verrassende chocotastingbox die je 9x per jaar (maandelijks muv december, juli en augustus) thuis gestuurd krijgt.In de box zitten 3 repen van ambachtelijke chocolatiers van over de hele wereld. Feestelijk verpakt met een korte beschrijving van de chocolatier. De chocotastingbox bevat topkwaliteit chocolade die je cadeau geeft aan jezelf of aan je liefste vriend/vriendin en familie. In de maandelijkse Chocotastingbox vind je in beknopte vorm het verhaal van de chocolade en dat van de chocolatier. Wij van Chocotasting doen onze uiterste best in onze zoektocht naar de beste chocolade. Als bedreven chocospotters zijn we gericht op iets nieuws, iets grensverleggend. Wij zijn er trots op in onze Chocotasting Box dikwijls chocolade te kunnen presenteren van chocolatiers van wereldniveau. Bij Chocotasting draait het om smaak, het verhaal en de verrassing van de box. Maar ook om de verfijndheid van de ingredi├źnten, en het vakmanschap waarmee de repen geproduceerd worden. Uiteraard staat het streven naar een zo eerlijk mogelijk aanbod hoog in ons vaandel.

Chocotasting presenteert iedere maand chocolade van andere chocolatiers. De kracht van ons concept zit in het naar voren brengen van high-end chocolade met een bijzonder verhaal. Dit verhaal zit in samengevatte vorm bijgesloten in onze Chocotasting Box. Op deze wijze brengen wij de chocolatier voor het voetlicht bij de ontvangers. Getuige onderstaande reviews valt de chocotastingbox in de smaak.

Reviews

"Fijnste abonnement ever: elke maand een verrassingschocoladepakket " Susan, Amsterdam.
"Geweldig initiatief. Elke maand de meest bijzondere chocolade die wereldwijd wordt gemaakt, aan huis bezorgd." Onno, Amsterdam.
"Heerlijke chocolade en telkens weer een verassing van smaak tot herkomst.""Faas, Maastricht.

"Het is elke maand weer een feestje als de doos door de brievenbus valt "
"Zo gezellig verpakt en steeds weet een verrassing wat er op de mat ligt!" Mirjam, Culemborg.
"Echt super leuk om jezelf te verwennen!" Saskia, Waddinxveen. Hartstikke bedankt voor de leuke services

"Slave to chocolate! Mind you, dit zijn geen saaie supermarktbars..

Alle vrouwen verzamelen! #beantobar #chocowithastory #craftmanship. Eline, Amsterdam
"Surprise! Vanavond een warm onthaal in mijn brievenbus. Zo wil ik altijd wel thuiskomen, met Chocotasting. " Emma, Arnhem.
Abonneer je