Reviews

Chocotasting wil zo veel mogelijk mensen nieuwsgierig maken naar bijzondere chocolade en van bijzondere chocolade laten genieten. We love high-quality chocolate! Chocotasting staat voor uitstekende kwaliteit chocolade, voor het onverwachte en het verrassende, het thuis gestuurd krijgen, het cadeau gevoel en uiteraard voor het verhaal van de chocolade en dat van de chocolatier. Wij van Chocotasting doen onze uiterste best in onze zoektocht naar de beste chocolade. Als bedreven chocospotters zijn we gericht op iets nieuws, iets grensverleggend. Wij zijn er trots op in onze Chocotasting Box dikwijls chocolade te kunnen presenteren van chocolatiers die wereldwijd prijzen winnen. Wij brengen onze members daardoor in contact met een nieuwe wereld op chocoladegebied. Bij Chocotasting draait het om het bijzondere van de smaak, het verhaal, de verrassing van de box. Onze repen zijn dikwijls van prijswinnende chocolatiers. De verfijndheid van de ingrediënten, het vakmanschap waarmee de repen geproduceerd worden en uiteraard het streven naar een zo eerlijk mogelijk aanbod staat centraal.

Chocotasting presenteert iedere maand chocolade van een andere chocolatiers. Wij werken geheel onafhankelijk van merken. De kracht van ons concept zit in het naar voren brengen van high-end chocolade met een bijzonder verhaal. Dit verhaal zit, in samengevatte vorm, bijgesloten in onze Chocotasting Box. Op deze wijze brengen wij het merk, de chocolatier en zijn verhaal tot leven bij onze members en andere bestellers. trouwe leden, de chocotasters, vormen de basis van het succes van Chocotasting. Behalve abonnees mogen wij ons ook verheugen op een groeiend aantal kopers van een of meer losse boxen. Getuige onderstaande reviews valt onze maandelijkse box over het algemeen zeer in de smaak.

Wat vinden onze members van Chocotasting.
"Ik vond de Coffee break en de 85% Ghana heerlijk. Ik was al verslaafd aan chocola, maar pure chocola is er in zoveel heerlijke variaties dat ik nog verslaafder ben :-p " Monique, Groningen
"Geniet elke keer van de box. Deze was extra lekker moet ik zeggen. Wij zijn niet heel erg van de toegevoegde smaakjes, maar van de pure smaak. en dat was deze box zeker. Dank je wel weer voor de geniet moment." Jennefer, Amsterdam
"Fijnste abonnement ever: elke maand een verrassingschocoladepakket " Susan, Amsterdam.
"Lekkere chocolade van Hidde de Brabander, leuke actie en supersnel binnen! Echt van kunnen genieten en het zout is een mooie toevoeging." Erik, Utrecht.
"In één woord GEWELDIG. Of in twee woorden GEWELDIG LEKKER!" Arjan, Zwolle
"De Australische Pana Chocolate vond ik echt ontzettend lekker. Een dikke 9. Die mag er van mij nog wel een keer weer in". Natascha Delft.
"Surprise! Vanavond een warm onthaal in mijn brievenbus. Zo wil ik altijd wel thuiskomen, met Chocotasting. " Emma, Arnhem.
" De Dark taste box is mij zeer bevallen. Vooral die met mint vond ik erg lekker. Die twee kleintjes vond ik wat minder, maar dat is meer dat ik niet zo ben van vruchtjes in de chocolade. Verder ben ik altijd zeer tevreden over de chocolade die me wordt toegestuurd. Het leuke hiervan vind ik vooral de afwisseling en de verschillende soorten van over de hele wereld die je normaal niet zo in Nederland in de winkel kunt kopen." Marcel, Hoorn
"Ik ben helemaal verliefd geworden op de chocolade met kaneel, wat een verrukkelijke combinatie! Ik had het eerder nooit geproefd maar dit is zeker een blijvertje. De andere chocolade was zeker ook smakelijk maar de kaneel variant springt er hoog uit." Peter, Abcoude.
"De doos ziet er prachtig uit. Echt een cadeautje met een fijne toelichting erbij." Monique, Zwolle.
"Heerlijke chocolade repen met bijzondere smaken! Iedere maand word ik weer blij verrast! John, Rotterdam.
"Een heerlijk maandelijks verrassingscadeautje aan mezelf. Lekker, afwisselend, verrassend, én informatief. Top!" Heleen, Delft.
"Geweldig initiatief. Elke maand de meest bijzondere chocolade die wereldwijd wordt gemaakt, aan huis bezorgd." Onno, Amsterdam.
"Dank voor de chocobox van deze maand. Het zijn weer erg goeie keuzes!" Maartje, Rotterdam
"De afgelopen box was ENORM lekker". Dennis, Haarlem.
"I like to surprise my colleagues by handing out some chocolate, to show them how awesome the world of cacoa is." Joshua, Almere.
"I love 'real' chocolate!" Carmen, Amsterdam
"Vandaag Mast - Almond Chocolate in mijn pakketje gevonden.... pfff... wat ongelooflijk lekker! Kan ik daar niet meer van bestellen?" Edwin, Gouda
"Heerlijke chocolade en telkens weer een verassing van smaak tot herkomst." Faas, Maastricht.
"Zo gezellig verpakt en steeds weet een verrassing wat er op de mat ligt!" Mirjam, Culemborg.
"Zo heerlijk, chocolade. En nu maandelijks een superverrassing vinden in de brievenbus. Zou toch iedereen willen!!!" Yolanda, Delft.
"
Elke maand weer een feestje!" Sanne, Weesp

Reacties van losse chocotasting Box bestellers:
"Geniet ik me echt suf van deze chocola. Vooral die met munt vind ik lekker. " Julia, Houten.
"Echt super leuk om jezelf te verwennen!" Saskia, Waddinxveen
"Slave to chocolate! Gaat je geheid gebeuren als je Chocotasting even zijn gang laat gaan..(mind you, dit zijn geen saaie supermarktbars).. Alle vrouwen verzamelen! #beantobar #chocowithastory #craftmanship. Eline, Amsterdam.
"Net mijn eerste pakketje ontvangen; wat een traktatie! Mooi verpakte chocola, elke reep een cadeautje. Ik kijk nu al uit naar het pakket van volgende maand.". Jiska, Hellevoetsluis.
"Genoten van de bijzondere chocolade met een zomerse sfeer. Elke maand weer een feestje!" Sanne, Weesp
"Ik ben heel blij met jullie! Wat een heerlijke speciale chocoladerepen zeg:D" Emmie, Naarden
"Deze box is btw nog verslavender dan de eerste...OMG ". Tommie, Woerden.


Abonneer je