Reviews

Via Chocotasting.com kom je in contact met ambachtelijke chocolatiers van over de hele wereld. Wij willen zo veel mogelijk mensen nieuwsgierig maken naar bijzondere chocolade en hiervan laten genieten. We love high-quality chocolate! Chocotasting staat voor uitstekende kwaliteit chocolade, voor het onverwachte en het verrassende, het thuis gestuurd krijgen, het cadeau gevoel en uiteraard voor het verhaal van de chocolade en dat van de chocolatier. Wij van Chocotasting doen onze uiterste best in onze zoektocht naar de beste chocolade. Als bedreven chocospotters zijn we gericht op iets nieuws, iets grensverleggend. Wij zijn er trots op in onze Chocotasting Box dikwijls chocolade te kunnen presenteren van chocolatiers die wereldwijd prijzen winnen. Bij Chocotasting draait het om het bijzondere van de smaak, het verhaal, de verrassing van de box. De verfijndheid van de ingrediënten, het vakmanschap waarmee de repen geproduceerd worden en uiteraard het streven naar een zo eerlijk mogelijk aanbod staat centraal.

Chocotasting presenteert iedere maand chocolade van andere chocolatiers. De kracht van ons concept zit in het naar voren brengen van high-end chocolade met een bijzonder verhaal. Dit verhaal zit, in samengevatte vorm, bijgesloten in onze Chocotasting Box. Op deze wijze brengen wij het merk, de chocolatier en zijn verhaal tot leven bij de ontvangers. Getuige onderstaande reviews valt onze maandelijkse box over het algemeen zeer in de smaak.

Wat vinden ontvangers van de Chocotasting Box :

"Fijnste abonnement ever: elke maand een verrassingschocoladepakket " Susan, Amsterdam.
"Geweldig initiatief. Elke maand de meest bijzondere chocolade die wereldwijd wordt gemaakt, aan huis bezorgd." Onno, Amsterdam.
"Heerlijke chocolade en telkens weer een verassing van smaak tot herkomst." Faas, Maastricht."Zo gezellig verpakt en steeds weet een verrassing wat er op de mat ligt!" Mirjam, Culemborg.
"Echt super leuk om jezelf te verwennen!" Saskia, Waddinxveen"Slave to chocolate! Gaat je geheid gebeuren als je Chocotasting even zijn gang laat gaan..(mind you, dit zijn geen saaie supermarktbars).. Alle vrouwen verzamelen! #beantobar #chocowithastory #craftmanship. Eline, Amsterdam.
"In één woord GEWELDIG. Of in twee woorden GEWELDIG LEKKER!" Arjan, Zwolle"Net mijn eerste pakketje ontvangen; wat een traktatie! Mooi verpakte chocola, elke reep een cadeautje. Ik kijk nu al uit naar het pakket van volgende maand.". Jiska, Hellevoetsluis.
"Heerlijke chocolade repen met bijzondere smaken! Iedere maand word ik weer blij verrast! John, Rotterdam.
"Een heerlijk maandelijks verrassingscadeautje aan mezelf. Lekker, afwisselend, verrassend, én informatief. Top!" Heleen, Delft.
"Surprise! Vanavond een warm onthaal in mijn brievenbus. Zo wil ik altijd wel thuiskomen, met Chocotasting. " Emma, Arnhem.
Abonneer je